1.0
Cauta fisiere

Ajutor

Ce este eDisk.ro ?
eDisk.ro reprezinta un serviciu online gratuit de stocare date. Prin edisk.ro ai acces la propriile fisiere office sau multimedia de la orice calculator sau telefon mobil cuplat la internet.
De ce sa folosesc eDisk.ro ?
Pentru ca iti oferim : 2 Gb spatiu de stocare; Upload fisier pana la 200 Mb; Trafic nelimitat; Sortarea fisierelor in directoare; Protectie cont cu parola;
Cum imi creez cont ?
Acceseaza sectiunea "home" a site-ului edisk.ro. In partea dreapta gasesti casuta "Cont Nou". Completeaza campurile cu datele tale si apasa butonul "Register". Daca nu primesti un mesaj de eroare, contul tau a fost creat cu succes si poate fi folosit.
Cum intru in cont ?
Introdu datele tale de acces (utilizator si parola) pe prima pagina a site-ului, in casuta cu "login" si apasa butonul de login sau tasta "enter".
Cum incarc un fisier ?
Intra in contul tau de utilizator si acceseaza folderul in care doresti sa incarci fisierul. Apasa butonul de "Incarca fisier" si selecteaza fisierul pe care doresti sa il incarci. Apasa butonul de "Incarca" si asteapta pana la finalizarea operatiunii. NU INCHIDE BROWSER-UL PANA NU SE TERMINA INCARCAREA!
Cum creez un folder ?
Acceseaza folderul parinte si apasa butonul "Creeaza folder" din meniul "Tasks" plasat in stanga ferestrei. Introdu numele dorit pentru respectivul director si apasa butonul "creeaza".
Ce este agenda ?
Locul in care tu iti adaugi datele de contact a prietenilor, colegilor de serviciu, etc. Poti folosi agenda cand doresti sa trimiti link-ul de download al unui fisier mai multor prieteni.
Ce este Recycle Bin
Este "Cosul de gunoi" unde iti poti stoca fisierele pe care nu le mai doresti si totusi nu vrei sa le stergi definitiv.
Cum mut un fisier?
Pozitioneaza-te pe fisierul dorit si apasa butonul albastru de "edit". In pagina de editare cauta campul "schimba locatia", alege noua locatie pentru fisier si apasa butonul "Move".
Cum schimb denumirea unui fisier ?
Pozitioneaza mouse-ul pe fisierul respectiv si apasa butonul albastru de edit. Modifica numele fisierului si apasa butonul de "modifica".
Cum fac public un fisier ca altii sa il poate descarca ?
Pozitioneaza cursorul mouse-ului pe fisierul respectiv si apasa butonul albastru de "edit". In pagina deschisa click pe "PUBLIC" si fisierul va deveni accesibil de catre ceilalti utilizatori edisk.ro
Cum protejez un fisier prin parola ?
Pozitioneaza cursorul mouse-ului pe fisierul dorit si apasa butonul albastru de "edit". Apoi, click pe "PROTEJAT PRIN PAROLA", introdu parola dorita, si apasa butonul modifica. Din acest moment doar cei ce vor stii parola vor avea acces la descarcarea fisierului.
Cum schimb modul de vizualizare ?
Edisk.ro iti pune la dispozitie 2 moduri de vizualizare a folderelor si a fisierelor : modul "lista" si modul "icoane". Schimbarea modului de afisarea este posibila din sectiunea "setari" aflata in meniul "My tasks". Dupa alegerea modului de afisare nu uita sa apesi butonul "Salveaza setari".
Cum schimb parola contului ?
Acceseaza sectiunea "Setari" din meniul "My tasks". Click pe "Parola" situat in partea stanga a paginii. Completeaza campurile necesare pentru schimbarea parolei si apasa butonul "Schimba parola".
Cum accesez fisierele mele de pe telefonul mobil ?
Daca intrii pe edisk.ro de pe telefonul mobil automat vei fi redirectionat catre http://mobile.edisk.ro . Daca acest lucru nu se intampla te rugam sa accesezi direct http://mobile.edisk.ro si sa introduci numele de utilizator si parola pentru contul tau.
Adauga la favorite
Termeni si conditii